Skickat med RuleMailer.se
Sommar, sommar, sommar!
En ljum vind, en varm solskenskyss, en ljuvlig julidag. Sommar när den är som allra bäst. Den ger energi, inspiration och det är lätt att finna njutning. När Mälarens vågor kluckar rofyllt mot stranden infinner sig lugnet för såväl liten som stor. Välkommen till ett sommarparadis för livsnjutare i alla åldrar. Välkommen till Krägga Herrgård!
Juliklapp

Exklusivt erbjudande för dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Boka en vistelse på Krägga Herrgård i juli och vi bjuder på en juliklapp, 100 kr rabatt per person på valfritt weekendpaket. Uppge kod JULIKLAPP.

Läs mer om alla våra weekenpaket »

Ny hotelldirektör

Ny hotelldirektör på Krägga Herrgård blir Lars Aggestedt. Lars kommer närmast från Vaxholms Kastell & Nya Älvsborgs Fästning där han haft rollen som platschef under många år. Lars tillträder tjänsten efter sommaren och vi hälsar honom varmt välkommen till oss!

Läs mer »

Sommaröppet

Under hela sommaren håller vi öppet på herrgården. Vi välkomnar dig att njuta av sol, bad och skön avkoppling och erbjuder speciella paket för såväl weekend- som daggäster. På vardagar erbjuds ett särskilt familjepaket och till helgen ändrar herrgården skepnad och bjuder in till romantik för två. 

Läs mer »

Grillkväll med trubadur

Varje torsdagkväll under sommaren dukar vi upp med sköna grillkvällar på terrassen. Ni är välkomna till bords från kl 1800 och trubadurerna Phones underhåller från kl 1900 med kända låtar i helt nya versioner.


Läs mer »

Golfweekend
Boka en golfweekend och kombinera golfrundan på Bro Hof med en skön vistelse på Krägga Herrgård. Välj att spela på The Stadium Course eller The Castle Course. 

Läs mer »
Presentkort
Att få en ovanligt vacker upplevelse uppskattas oftast mycket mer än något annat. Vi erbjuder weekendpaket, SPA-behandlingar och gourmetmiddagar att välja på.

Läs mer »
Konferens - Röd avgång!
Paketet röd avgång är något för dig som planerar konferens inom kort. Titta närmare på vad som är aktuellt konferenserbjudande just nu.  

Läs mer »
Kräggas somriga lemonad

Sol, jordgubbar, bara ben och härligt bad. Och vad passar väl bättre än ett glas iskall lemonad med smak av jorgubbar och rabarber att svalka sig med i värmen? Här bjuder vi på ett recept på vår hemgjorda lemonad som också finns att avnjuta på herrgården.

Läs mer »

Recept- Maries tortillabröd


Fredagsmys! Klart barnen ska få tacos. Varför inte baka tortillabrödet tillsammans. Vår bagerska Marie bjuder här på ett enkelt och smarrigt recept som hela familjen kommer älska.


Läs mer »

Romantisk weekend
Njut ett dygn av det härliga herrgårdslivet, av sällsamma smaker och magisk miljö med din kära. Här råder lugn och ro. Och ni har tid bara för varandra. 

Läs mer »
Facebook
Följ oss på Facebook och håll dig uppdaterad om vad som händer på herrgården, ta del av erbjudanden, tips och nyheter. Dela gärna med dig av dina upplevelser och synpunkter.

Följ oss »
Konferens - All inclusive
I konferenspaket All inclusive ingår allt man behöver under ett konferensdygn hos oss på Krägga Herrgård.

Läs mer »


Krägga Herrgård
www.kragga.se • 0171 532 80 • info@kragga.se