Driftig.nu
Läs nyhetsbrevet i din webbläsare klicka här

Driftig.nu
Webb
Avdelare

Tema: Webb

Lisa Bjerre Driftigs expert inom webbLisa Bjerre är Driftigs expert inom webb. Spännande affärsidéer och webbvisioner är det roligaste hon vet. Ett av hennes specialområden är att berätta om hur man omvandlar trafik till betalande kunder och hur man skriver en säljande text. Hon är även en av kursledarna i Driftig.nu:s populära kurs Vinnande Webb som du just nu får 500 kr rabatt på vid anmälan innan 31 januari!

Läs mer här


Avdelare

Artikel: Fansida - ditt främsta verktyg för kommunikation

Fansida ditt främsta verktyg för kommunikation2010 var året då intresset för Facebook rent ut sagt exploderade och företagare ofta fick tips på hur man kunde kommunicera med sina kunder via en egen fansida. I denna artikel kommer företaget Fanboost att berätta om vad det är som är bra med en fansida och vilka fördelar det finns gentemot traditionell marknadsföring.

Läs mer här


Avdelare

Tips: Därför ska du finnas i mobilen

Därför ska din hemsida finnas i mobilenDen snabba utvecklingen av mobiltelefoner har gjort att allt fler använder den för att surfa på nätet. Men hur är det med din hemsida, är den anpassad för mobiler? Här ger Internetworld dig några av anledningarna till varför det kan vara bra att anpassa hemsidan efter vår bästa vän – mobilen.

Läs mer här


Avdelare

Kurs: Sälj mer via webben - 500 kr rabatt i januari!

Kursen Vinnande WebbGenom kursen Vinnande Webb lär du dig att sälja mer via webben och bygga ett framgångsrikt varumärke genom sociala medier. Till din hjälp får du ett nytt nätverk och support efter varje tillfälle. Gå kursen fysiskt eller via webben. Utnyttja vårt januari-erbjudande och få 500 kr rabatt vid anmälan innan 31 januari.

Läs mer här


Avdelare

Event: Ikväll ska Årets Företagerska utses!

Beautiful Business Award 2011Äntligen final! Idag intervjuas tio inspirerande företagarkvinnor av juryn och på kvällens fullsatta final på Rival i Stockholm offentliggörs vinnarna. Nu är det äntligen dags att utse Årets Företagerska och Årets Tjänsteutvecklare i den nationella tävlingen Beautiful Business Award 2011. Spana in Driftig.nu under kvällen – med vinnarna, mingel och film från aftonen.

Läs mer här


Avdelare

Tipsa: om Driftig.nu – vinn vackert smycke från Ardebrant Design!

Tipsa om Driftig.nuVinn ett vackert smycke från Ardebrant Design! Tipsa dina kontakter om Driftig.nu så är ni alla med och tävlar om detta fina halsband med en kula av lavasten i silver som kan hängas på två olika sätt. Vinner du så vinner även de 3 som du har tipsat. Och tvärtom!


Tipsa här


Vinnarna presenteras den 1 februari.


Avdelare

På Driftig.nu: Nätverka med Driftig via Facebook

Driftig.nu på FacebookNu kan du nätverka med Driftig.nu på Facebook. Genom att "Gilla" fansidan kan du diskutera med andra företagare, marknadsföra ditt företag, få tips kring företagande och vara uppdaterade på vad det är som händer på Driftig.nu. Gå in och "Gilla" Driftig redan idag.

Läs mer här


Avdelare

Veckans Medlem: Carina Östlund

Carina Östlund med CalinkaEfter många års erfarenheter inom konfektion och senare PR, ville Carina bygga på sina egna drömmar. Hon tog fram Malinka, en klänning som är tidlös, enkel, smickrande och passar alla åldrar. Hon trodde aldrig att hon skulle gå i sin mammas gamla fotspår och ta upp ett kvinnligt hantverk, men så blev det. Genom Malinka vill Carina underlätta din vardag, sprida ett leende och bjuder in till ett samtal.


Läs mer här

Avdelare

Veckans Företag: BiBo Digitala Bilderböcker

BiBo Digitala BilderböckerBiBo Digitala Bilderböcker ger dig språk och lästräning. Det är ett datorprogram med stillbilder, text och uppläsning av böcker för barn i åldrarna 4-12. Det ger alla möjligheten att kunna läsa och språka med flera sinnen för att utveckla språket och läsningen och det ger känslan ”jag kan läsa”. Detta i sig väcker glädje, läslust och intresse. Att lyckas stärker självkänslan, ger energi och sporrar till aktivitet. Grundare är Birgit Borg.


Läs mer här

Avdelare

Inspiration: Webbevent där du bestämmer innehållet

WebcoastWebcoast är Västsveriges första deltagardrivna event med fokus på kommunikation, webbanvändare och webbutvecklare. De som deltar på eventet kommer inte komma till en förutbestämd agenda med inhyrda föreläsare, utan är själv med och utformar innehållet. Driftig-medlemmen Maria Gustafsson är grundaren till detta event och här kan du läsa mer om vad det innebär att delta och hur hon kom på idén.

Läs mer här


Avdelare

Boktips: Sociala medier - 100 kr i nyhetsrabatt!

Sociala medierPå vilka sätt kan sociala medier bli en guldgruva och framtida möjlighet för ditt företag? Just det får du hjälp att avgöra i den här snabba guiden. Författarna visar steg för steg hur du bär dig åt för att marknadsföra dig i sociala medier som Facebook, Twitter, Youtube och LinkedIn. Beställ ditt exemplar i Driftigs bokshop.

Läs mer här


Avdelare
Partners:

         PwC       Driftig på Facebook

Avdelare


Driftig.nu | Sven Hultins gata 9, 412 58 Göteborg | 031-780 32 15 | info@driftig.nu


Klicka här för att avregistrera dig från detta nyhetsbrev

skickat med RuleMailer